DOSTAVA

 

  • Blago dostavljamo iz zaloge. Dobavni rok je predvidoma  največ 1-3 delovne dni, drugače obvestimo, razen za artikle, kateri so samo po predhodnem naročilu stranke in jih nimamo na zalogi. Predvideni dobavni rok za te artikle je označen pri artiklu samem oziroma vas obvestimo o času dostave.

 

Na celotno področje Republike Slovenije vam naročeno blago dostavi hitra dostava Pošte Slovenije, - cena paketa 5,00 € z DDV. Razliko v stroških plača prodajalec. Stroški dostave paketov za naročilo v vrednosti nad 70 € z DDV krije prodajalec in so za kupca brezplačni. V vseh primerih plačila po povzetju kupec plača še strošek vplačnine za nakazilo odkupnine neposredno Pošti Slovenije. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije za posredovanje plačila do vrednosti 96,00 € zaračunava 0,96 € vplačnine, nad 96,00 € pa 1% vrednosti od zneska posredovanega plačila. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

LASTNA DOSTAVA:  Izdelke, kupljene v spletni trgovini, Vam lahko  dostavimo tudi z lastnim dostavnim vozilom. Na področju Ljubljane z okolico je dostava brezplačna. Pri naročilu blaga večjih dimenzij in vrednosti je dostava na območju Slovenije brezplačna.  

 OSEBNI PREVZEM: Izdelke, kupljene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno,  ko je  naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte. 
 
 TUJINA: STROŠKE POŠILJANJA ALI DOSTAVO IZVEN REPUBLIKE SLOVENIJE V CELOTI PORAVNA KUPEC.